Site-specific installaties
`Liefde, hoop en geloof`. Een laag aarde, een gevallen en verbrand kruis, een ankerketting zonder anker en (echte) liefdesbrieven. Over de kracht van liefde, waar hoop en geloof beschadigd zijn. Op de open dag, juni 2012, in de kerk te Dreischor.
`Luctor et emergo`. De installatie gaat over de watersnoodramp (1953). De plaats is een huis dat onder water heeft gestaan. De boot is op de hoogste waterstand gestrand in het struikgewas. De opengeslagen boeken staan voor de levensverhalen van de verdronkenen. De bladzijden worden beroerd door de wind. De ladder verbindt de `bovenwereld`met de onderwereld, het nu met het verleden, het leven met de dood. Kunstschouw te Schouwen-Duiveland 2013.
`Huis van 1000 kamers`. Op de kunstroute van de Open Stal, Oldeberkoop, werken ze ieder jaar met een thema. In 2013 was het thema `Landschap in mijn hoofd`. Voor mij is dat een structuur met brokstukken van indrukken, die willekeurig verbonden zijn. Dit verbeeld ik met een metalen structuur, houten vormen en touw. Het touw legt verbindingen, geeft aan, konkelt, verdraait, laat zien, verduistert. Zo worden je herinneringen bepaald. 
`Ingreep in ruimtelijkheid` . Op het kunst in Duin festival 2010 te Noordwijk deed ik in de bossen een ingreep in de ruimtelijkheid door witte wanden, van 5 tot 10 meter te plaatsen. De architectuur benadrukte de weidsheid van dit bos. Natuur en architectuur, op het eerste gezicht twee tegenpolen, versterken elkaar. Een metafoor voor de vrijheid van de natuur en de dwingende hand van de mens. Zie de video pagina.
zie de video pagina
Home Werk Info en Contact Exposities Video Tuinontwerp
De verloren tijd I. Houten brokken en touwen komen samen in een knoop bij de oude deur. De installatie gaat over het verleden dat je meesleept. Zomer 2015 te Lettele.
Klik op de foto`s om te vergroten.